Ingeborg Bosch live- Liefdevol leven, vrij van relatieproblemen: relatie-event op 1 en 2 februari 2019

Lieve mensen,

 

Als je problemen hebt in de relatie met je liefste  - en nooit problemen hebben, alles  eigenlijk wel okee hebben samen, maar  wel ervaren dat het allemaal wat vlak en zonder de passie is die je/jullie eigenlijk zouden willen, is ook een serieus te nemen probleem!-  doe er wat aan en geef jezelf en je liefste, of dat nou je partner, je kind, je ouder of je beste vriend of vriendin is, dit geweldig cadeau waar je je leven lang iets aan hebt! Op 1 en 2 februari  as vindt in Baarn voor de tweede keer  een fantastisch PRI relatie-event plaats onder leiding van Ingeborg Bosch. Het is een prachtige kennismaking met de methode waar ik ook in mijn praktijk werk, en waar ik zelf in de relaties met mijn geliefden en mezelf ontzettend veel aan te danken heb, maar dan rechtstreeks vanuit de handen en het hart van de grondlegster van dit levensveranderende en levensgevende werk. Twee dagen lijkt ontzettende kort, en dat is het ook, maar er kan ontzettend veel bereikt worden!  Wil je daarna nog verder bouwen dan ben je natuurlijk voor het eerst of opnieuw van harte welkom in mijn praktijk!

 

Meer info:

Ingeborg Bosch Live!