Waar vind je me?

De thuisbasis:

Ulesprong 15

8406 AH Tijnje (Frl)

Email: info@praktijkfjoer.com

Telefoon: 0681538182

 

Daarnaast kun je me soms vinden op mijn spreekuurlokatie in Leeuwarden, in Salon De Uil, Kleine Hoogstraat 14.

 

 Voor informatie, kennismaking, vragen en opmerkingen kun je me bellen, mailen, bezoeken of gebruik maken van het contactformulier.

NB: controleer het spamfilter van je mailbox  als je binnen 3 werkdagen geen antwoord van me hebt gekregen. Grote kans dat mijn antwoordmail de afslag naar ongewenste post heeft genomen, en dat is natuurlijk heel jammer!

 


Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.