Schrijven en projecten

Ver-talen

Een gesprek is maar één van de talen waarin jouw en mijn verhaal hun vorm kunnen vinden. Weliswaar een hele krachtige vorm, maar soms is iets anders nodig of spreekt iets anders meer. Op deze pagina vind je wat andere uitdrukkingsvormen waar ik mee werk en gewerkt heb.


Muurschilderingen

 (Met name) kinderen vinden het fantastisch om samen te zoeken naar beelden waar ze blij van worden, zich sterk of getroost bij voelen! Zeker als ze dan ook nog mee mogen helpen het op de muur van hun eigen kamer te schilderen!

(info & kosten op aanvraag)

Boeken en verhalen

Ik heb de volgende Friestalige boeken gepubliceerd bij de Friese Pers Boekerij:

2003 De diggels van Che - verhalenbundel

2008 Libben reach - familieroman

2010 Los sân ( als geschenk voor de eerste Moanne fan it Fryske boek)

2011 Ikarusblau

Deze titels zijn nog bij de auteur verkrijgbaar.

 

Daarnaast vind je regematig  korte verhalen in Het Friesch Dagblad, De Moanne, Ensafh (papieren en digitale versie) en verzamelbundels.

lezingen/workshops

volgt


Proeftuin Ulesprong

Op dit moment is de Proeftuin nog ons eigen moestuin/voedselbos- en kruidengrasland-in-wording. Het is nu al een heerlijke plek om in rond te dwalen, te kijken naar alle vormen en kleuren van het seizoen, te luisteren naar de vogels, insecten en de wind. Te ruiken, te proeven en te voelen. Voor onszelf, maar ook voor de cliënten die na een sessie nog even tijd nodig hebben om te landen of terug te keren naar hun verdere leven.

We zien mogelijkheden om hier in de toekomst nog meer mee te gaan doen, zoals (stilte)wandelingen, workshops wildplukken & -koken, proeven van vergeten groenten, hobby-imkeren, snuffelen aan het permacultuurgedachtengoed of lekker een dag je lijf gebruiken als vrijwilliger in de tuin of in het hooi om je kop weer helder te krijgen..... 

Wordt vervolgd!..