AGENDA


  • 'It lân fan moarn freget de moed fan hjoed' ( Het land van morgen vraagt de moed van vandaag). Onder dit motto maakten de mensen van Fryslân Dok een docuserie . 'De Berchrede fan it Flakke Lân' /'De bergrede van het vlakke land'  ging over over wat er te leren is van de coronacrisis. In de tweede aflevering vind je onder andere mij aan het woord. Deze uitzending was te zien op  23 mei 2020 op NPO2 en op 24 mei 2020 bij Omrop Fryslân. Hij is  hier terug te kijken via youtube.
  • INLOOPSPREEKUREN:  ivm coronamaatregelen zijn er op dit moment geen inloopspreekuren . Uiteraard ben je wel welkom voor een  vrijblijvende kennismaking op afspraak  ( op dit moment alleen in Tijnje mogelijk), of via telefoon/beeldbellen.                                                                                                                    
  • Ook uitgesteld ivm coronasituatie: OPEN DAG praktijk Fjoer/ Proeftuin De Ulesprong:  met  oa workshops: PRI, soep van niks ( koken met onkruid), kijkje in de kota, rondleiding door Proeftuin Ulesprong, een hapje en een drankje en verkoop van zelfgemaakte jam, chutney, smeersels en boeken